Sensommarvärme


Eftersom jag är föräldraledig inför kommande bebisen och lilleman är på förskolan ca 15 h varje vecka har jag en del sytid nu. Idag har det blivit mest vila, men lite sömnad såklart.

Det har bl.a. blivit ett litet kit till den egna lilla sonen; en mössa och en ”dregglis”, som man ju lika gärna kan använda som värmande scarf. Det börjar ju bli kyligt på mornarna nu, så lite mer värme behövs. En tunn sensommarmössa blir perfekt i lillemans garderob.

Denna gång hade jag velour på baksidan istället för fleece, för omväxlingens skull. Det är de sista centimetrarna av Jurrasic-tyget (Znok) som går nu. Jag skall försöka få till åtminstone en babyhjälm till nya lillebebisen också. Vore kul om de kunde matcha. Dessutom håller jag på med en babyoverall/åkpåse i grönt och brunt till lillebebisen i magen att ha i babyskyddet. Kommer matcha finfint.

Lägg märke till att gräs-ätar-dinosaurien fått central plats på båda plaggen.Det finns en T-Rex på tyget. Men det kan ju inte sonen till en vegeterian gå runt och stoltsera i 😉

Annons

3 kommentarer på “Sensommarvärme

    • Tack! Egentligen är det min man som är helt-och-hållet-gräsätare. Själv äter jag faktiskt kött ibland (tyvärr lyckas jag inte hålla mig ifrån det).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s