Tyg… igen… tjoho!


Jag har ganska många beställningar på gång nu. I alla fall för att vara jag. I en som kom igår vill beställaren ha det rosa pandatyget från Liandlo, gjort av Darling Dearest. Den bit jag hade hemma skulle inte räcka till 2 stycken pyjamasar så jag beställde mer. Och det råkade slinka ner lite mer i varukorgen.

Hjärtan på grönt och klöver på turkos samt brunt.

Annons

4 kommentarer på “Tyg… igen… tjoho!

  1. Och jag klickade hem en rejäl laddning från JNY och Liandlo idag. Och skulle behöva komplettera med röd babymanchester från SoS… Börjar ta slut på pengar på tygspenderarkontot bara 🙂

    • Det kommer bli JNY vilken dag som helst för min del också. Jag skall helt enkelt ha det där skogstyget. Så, när det kommer in kommer det beställas mer. (jag vågar knappt föra in senaste månadens tyginköp i sammanräkningen….)

  2. Fint 🙂 Gillar det gröna med hjärtan på. Och jag råkade buda hem gula retroelefanter (jofotex) från tradera. typ 150 kr totalt för 2,25 m. Det är ju helt ok 🙂

    • Inte illa, vilket fynd med retroelefanterna. Jag har fått för mig att Tradera inte är så bra för tyger, men man kanske skall hålla ögonen öppna (eftersom jag….örhm…är i stort behov av mer tyg…harkel)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s