Accessoarer till lillasyster?

Nu när alla julklappar är färdigsydda så blev det dags för lite sy-bara-för-att-det-är-skoj. Det blev lite smått till lillasyster; en pillekatt och en napphållare. Men eftersom storebror plötsligt fick över 39 graders feber samma kväll blev katten en krya-på-sig-present till honom istället. Han älskar ju katter och älskade sin nya pille-katt.

Napphållaren fick  lillasyter behålla.

Mönster: Katt ur boken ”Sy mjuka djur”

Material: Vävt molntyg från Jofotex (finns även hos Ohlssons), band från diverse ställen (framförallt Stoff&Stil samt MrsBao), men också egna namnlappar från MinaNamnband och 3exter. Det långa bandet till napphållaren kommer från Znok, ringen från MrsBao och klämman från Assunta

2 kommentarer på “Accessoarer till lillasyster?

  1. Vilken söt katt. Borde heta pillkatt för att den måste vara pillig att sy också 🙂 Har du testat att kanta med interlock från mg-tyger? de har jättebra pris just nu, men det är så svårt att veta hur den är ju… 🙂 Idag har jag haft sydag. tyvärr gick strömmen, och när den varit borta i två timmar åkte vi hem till en annan. Jag bråkade massor med bandkantaren, men fick till slut till två snygga bodys. Jösses.

    • Ja, jag tror deras är bra att kanta med. Köpte massa saker från MG för länge sedan (februari 2010 kanske?)som blandats in med övriga tyger. Grävde fram lite gammal interlock som kan varit från MG och den var jättebra att kanta med. Men den kan även kommit från någon annanstans…. Tycker det mesta från gömmorna i interlock fungerat bra. Det svåraste har varit JNY:s supertunna.

      Inget vidare svar från mig med andra ord. Haha, kanske är det bra….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s