Fick en förfrågan…

Jag fick en förfrågan om att sy ett par dreggelscarfs. Egenligen har jag ju beställningsstopp, men tänkte att det nog inte är fel att sy ett litet gäng att sälja. De fyra ovan paxade beställaren. Det blev sammanlagt 19 stycken sydda. Inte illa va?  Alla på bilden har velour på baksidan och kan knäppas i 2 lägen med metall-knapp. De är vändsydda mot halsen.

Material ovan: Rosa/cerise-stjärnor i jersey från JNY, glada elefanter i jersey från Znok (utgått), bomullsinterlock med rosa kaninrumpor från JNY (utgått) och cerise jersey med vita moln från JNY.

De på bilden nedan finns till salu i min Epla-butik. Det finns med olika baksidor (velour, microfleece eller polarfleece). Läs mer om produkterna genom att klicka på dem. Materialen i de nedanför är en salig blandning. All fleece kommer från Stoff&Stil liksom den bruna velouren. I övrigt är framsidorna i tyg från Michas, Hilco, JNY, Znok och MjukaTyger.

Annons

3 kommentarer på “Fick en förfrågan…

  1. Superfina! Du är verkligen duktig. Går det att sy lite större dreggelscarfs med plastskydd i mellan så att det inte blir blött rakt igenom. Jag har en 1,5 åring som får tänder och dregglar något enormt. Han får eksem på halsen så det skulle vara en superbra lösning för oss och kanske någon mer mamma där ute… ;)!
    Tack!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s