8 kommentarer på “Vinterklänning

 1. den är superfin – och aktuell – gråa mudden neutraliserar färggrannheten litegrann. Visst skulle en färgad mudd sitta väl, men riskem är att mamman måste amvända solglasögon för klänningen hade varit för grann i vintermörkret.

 2. Hej!
  Gillar verkligen denna modell på klänning/tunika/tröja som du gjort flertal gånger! Vilket mönster har du använt till dessa? Eller är det ditt eget mönster? Eller finns möjligen någon tutorial någonstans? Gillar verkligen det lilla snittet du gjort med kantband fram till ärmen 🙂

  Undrar även om det är svårt att få in spetsen som du gjort på en annan bild? Stoppar man baar in den under tiden du kantbandar?
  Det blev många frågor… Tack på förhand
  Mvh Jenny (nybörjare på att sy)

  • Kul att du gillar modellen! Den är en egen version av ett mönster jag sett i Ottobre (Ottobre 4/2011). Jag har ingen tutorial på det, men lösnummer går att köpa i Ottobres shop.

   När det gäller spetsen är det lätt att låta den följa med, i alla fall när det är en så här tunn syntetspets som i de fall jag gjort det senaste. Jag har inte fått det lika bra med andra.

   Kul att du börjat sy!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s