Mustascher, zebra, randigt och prickigt

mössa scarf

En kollega hade sitt 30-årskalas alldeles nyligen. Jag gillar ju att sy presenter och i detta fallet hade jag den PERFEKTA tanken. Födelsedagsbarnet i fråga gillar (=ÄR BESATT AV) mustascher; så en scarf med matchande mössa fick det såklart bli. Och det blev succé. HURRA!

20130427_2664

När jag visade scarfen för en vän till familjen beställde hon genast en snarlik. Hon kanske inte är lika förtjust i mustascher, men zebra ville hon gärna ha.Båda scarfarna är vändsydda som en stor trekant (måtten på scarfen är tygets fullbredd i längd och ca 0,5 m i höjd). Sidorna på triangeln har en spets som jag sydde in mellan lagren när jag vändsydde den.

Det skall bli massor med sådana här scarfer till mig själv. Synd att man känner sig lite snål att använda så mycket tyg till sig själv bara…. Men det får det bli ändring på. Jag älskar ju sjalar.

Tygerna då? Jo, det är från massa olika. Ränderna är Lilofant, prickarna är Jofotex/jonic, mustascherna är Membadesigen, zebraränderna är från Ixat och spetsen kommer från Stoff&Stil.

20130519_2776 20130519_2784

Annons

8 kommentarer på “Mustascher, zebra, randigt och prickigt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s