Fiskare-syskon

20130620_3604

Lagom till midsommar passade jag på att färdigställa ett par t-shirts i LiandLo:s variant av fiskare-randig jersey. De blev lite längre i ärmarna än jag hade tänkt. Jag klippte ut dem så att det skulle passa för att fållas i ärmarna, men gjorde kantband istället. En störande miss, det hade ju vart enkelt att klippa av ett par centimeter innan och längden hade blivit bra. Minnet är inte alltid med en när det dröjer lite mellan utklippningen och själva sömnaden. Jag tycker inte att det blir så snyggt när t-shirt-ärmar är för långa, men jag tänker överleva denna gång (jag har överlevt detta förr också). Det är ju faktiskt funktionellt på mina små rödhåriga barn att det skyddas lite extra på överarmen. Lillsyskonets t-shirt blev lite väl långt vid fållen, så det skall jag nog lägga upp.

Istället för att bandkanta halsen gjorde jag en dubbel rundel som är 4 cm bred och 75 % av halsens längd. Den stickade jag sedan ner med en smal tvillingsöm.

20130621_3478Och visst har våra vänners stuga guldläge! Tillräckligt långt från havet för att man inte behöver kika efter ungarna varje sekund, men ändå tillräckligt nära så man kan bada inom 1 minut om man känner för det.20130621_3487

Annons

4 kommentarer på “Fiskare-syskon

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s