Snygga samarbeten

 

kofta1

 

Nu skall jag berätta om lite roliga samarbeten som precis påbörjats. Dels har jag fått möjligheten att utvärdera tyger från the Buppa Brand. Buppa Brand har tidigare gjort åkpåsar och har nu börjat med både barnkläder och tygproduktion. Än så länge finns två tyger att köpa och just detta kallas ”Dotsy”. I nästa inlägg kommer jag bjuda på en klänning i tyget ”Zack” och jag kommer även skriva lite om själva tyget.

20140105_9035

Untitled-2Samarbeten skrev jag ju att det skulle handla om i detta inlägg. Det är ju plural! Jag har nämligen även inlett ett samarbete med 3exter. Sedan tidigare har jag varit en vanlig hederlig kund hos 3exter där jag köpt namnlappar och knappar. Men från och med i vår kommer jag sy de kläder som 3exter har med sig som visningsexemplar på mässor. Jag kommer även att vara med på vissa av mässorna. Det är så roligt att få vara kreativ med lite mer detaljer och inte bara fokusera på tyget.

20140105_9185

Material: Tyget är ”Dotsy” från Buppbrand, knapparna med motiv kommer från 3 exter, den lilla påstrykbara kaninen kommer också från 3exter liksom min namnlapp. Klänningen är kantad med Hilcos interlock

Detta inlägg är alltså i samarbete med the Buppa Brand och 3exter

Annons

4 kommentarer på “Snygga samarbeten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s