Två vändbara åkoveraller

20140125_9417Tanken med dessa åkoveraller är att man från början använder dem som en åkpåse. Passformen spelar inte så stor roll utan det blir mer som en åkpåse (eller varför inte kalla det babywrap) att ha i babyskyddet. Ärmarna kan man snyggt vika upp så mycket som behövs eftersom plagget  ändå är vändbart och inga fula sömmar syns. Det skall vara enkelt att öppna upp det om barnet somnat i bilen och  man har plockat in hela babyskyddet i värmen inomhus. Se bilden nedan så ser ni att hela framstycket går att veckla upp.

20140125_9418När barnet är lite större så kommer det ju fylla ut det mer som en overall, men funktionen kommer att vara densamma; att man kan vika upp den så barnet inte blir för varmt.

20140106_9215Här till vänster ser ni en live-bild på när en liten tjej i strl 62 testar den och genom att klicka HÄR ser ni fler bilder på den overallen.
Untitled-1

Velourtyget kommer från Stoff&Stil och de andra tygerna är ekologisk interlock. Den rosa har jag köpt från Strömming för över 1 år sedan och det gröna är från Membda design.

2 kommentarer på “Två vändbara åkoveraller

  1. Våra tvillingar fick två sådana här – kanske just den gröna och den rosa på bilden? – när de var riktigt små, i början på förra året. Oj, vad vi använde dem mycket! Jättemjuka och jättefina!!:-))

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s