En riktig gamer

20140302_0283
20140302_0308Tyget ”Game” säljs hos MeMbA design och passar ju här hemma med tanke på att fadern i huset är programmerare och har ett VISST intresse i dataspel.

”Jag är ett data-spel”, sprang storebror runt här hemma och sjöng när han fick på sig tröjan. Förutom att han ville vara ett dataspel så var ju det bästa med tröjan, enligt honom , att det finns en stor magficka att ta med sig sina verktyg i.

Tröjan är förvisso i största laget och var egentligen tänkt till kusinen i present, men kusinen får få något annat för denna paxade sonen.

20140302_0288Lite roliga detaljer lade jag till genom att fodra luvan med ett enfärgat tyg, sy fast armbågslappar samt lägga till en magficka. De enfärgade lime-gröna tyget vet jag tyvärr inte var jag köpt. Men det är jersey och jag kan gissa att det är antingen JNY eller Znok. Mudden kommer från JNY.

20140301_0326

Annonser

3 thoughts on “En riktig gamer

 1. Dear Alice,
  I’m following your blog since a few weeks and it’s really inspiring! So thank you for keeping it!

  I was wondering how did you coverstitch the elbow patches in this sweater so perfectly?

  Thanks and keep going!

  • Thanks for your kind words! The secret about the nice coverstictch is that it’s not a coverstitch at all. I’ve been sewing with my overlock around the edges of the green fabric and then used my regular sewingmachine to sew it to the elbow.

   • Oh, that’s great! I couldn’t think about I guess, cause I still don’t own a serger. It’s a really nice finishing and I pretty like the whole sweater!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s