Körsbärsklänning

20150625_9432

Vi hann äta upp några halvmogna körsbär från trädgården, men sedan tömdes trädet av fåglar. Den erfarenheten är jag knappast ensam om.

Nu närmar sig helt plötsligt semestern sitt slut med stormsteg. Jag har haft en semester som varit väldigt speciell i år, både mycket glädje och avslappning, men också en del sorg. Ovanligt lite sömnad, men det har gjort gott för mig. Det kan bli för mycket av det goda ibland. I och med att jag jobbar 50% med min hobby numera, kan det lätt bli för mycket. Gränsen för hobby och jobb suddas ut och man jobbar för mycket. Under hösten kommer BraLLan by Alice förändras lite och jag kommer att ta emot betydligt mindre beställningar och istället sälja färdigsydda alster.  För många gör det mig mer lättillgänglig då det är enklare att handla från en webshop än att kontakta mig med sina specifika förfrågningar. Jag kommer fortfarande ta emot beställningar när läge finns, så testa att skicka en förfrågan.

 

Denna klänning sydde jag precis innan semestern, men jag har inte hunnit visa den ändå. Tyget heter Cherries and flowers och kommer från Tyglycka. De prickiga detaljerna kommer från 3exter och är dels vikresår till ärmfåll och halsrinfning och sedan prickigt tryckt band som jag gjort en rosett av på detta sätt.

20150625_9438

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s