Härlig semester med mycket hemmsytt

9-16 februari var hela familjen på Teneriffa med lite släkt. Det var alldeles underbart såklart. Mest badade vi; i poolen, i havet och på vattenlandet Siam Park (tydligen världens bästa vattenpark enligt Tripadvisor). Men en sväng upp i bergen blev det också. Färgglatt och hemmasytt klädde barnen nästan jämt. Lite om kläderna på bilderna (med länkar i de fall tygerna fortfarande finns att köpa):

  • 2016-02-13 16.19.22UV-dräkterna; den ena är från P.O.P – inte ett dugg hemmasytt med andra ord. Den andra med rävar på är sydd i en syntetblandning för att torka fort. En raglan-tröja med dekorsömmar. Det är inte jättestrechigt, men fyller sin funktion väl som badtröja. Haha, målet är att sy matchande badkläder till hela familjen. Jag har SÅ mycket tyg av detta och en grå variant. Så vill man köpa en bit – maila! (alice.engbom (a) gmail.com
  • Sonens kofta är vändbar och sydd i ”Strong man” från JNY
  • Min dotter uppe vid vulkanen har på sig en kofta som en kompis sytt för länge sedan. Mössan är i tyg från JNY. Dotterns vändbara morgonrock har mitt egna tyg på ena sidan och strechfrotté från MeMbA på andra. Just nu fanns inte strechfrotté i MeMbA:s hop – men det finns med jämna mellanrum *mums*.
  • Fina pandatyget på sonens t-shirt är även det från MeMbA. Fanns på mässan nu under helgen igen och bör därmed åter komma in i webshopen.

2016-02-10 20.05.00

Ett par olika syskonmatchningar hade jag med ner också – men tydligen knappt några foton på dessa. Fjärilstyget kommer från Znok.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s