Katter på tyg och knappar

IMG_9892

IMG_9931När jag fick reda på att detta tyg skulle komma som återtryck hos Liandlo blev jag himlans glad. Jag köpte det i förra omgången och sydde bland annat detta set för 4 (!) år sedan. Nästa överraskning var att 3exter gör matchande knappar till.

Som ni ser på bilden här till höger så tyckte dottern att knapparna och tyget var fina. Det fick bli lite klapp och kram och sedan ville hon prova. Hon blev lite stött när hon fick reda på att koftorna inte var i hennes storlek. Det struntade hon för övrigt i och trängde på sig den ena som var lite för kort i ärmen och midjan. Annars blev det riktigt bra.Men som tur är har jag lite tyg kvar som kan bli ett plagg till henne. För korta ärm

IMG_9945Jag har ju köpt en ny maskin, en BabyLock Ovation (köpt på Tygaffären här i Göteborg) och BabyLock är ju väldigt stabil i täcksömmarna. Både Coverstichversionen och kombimaskinerna. Annars kan hoppstygn ibland bli ett problem när man kör över skarvar med många lager. Här passade jag på att testa 2 olika sätt. På den rosa körde jag täcksömmen på mudden och på den svarta körde jag täcksömmen på kattyget. Det blev inte ett enda hoppstygn, dock råkade jag glida fel på några ställen .

IMG_9920

Material: Jersey tyg katt turkos GOTS, Tryckknappar katt Liandlo från 3exter och laxrosa mudd från Tyglycka

IMG_9929

Inlägget är i samarbete med 3exter och Liandlo.

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s