Om BraLLan -köpvillkor

Jag syr! Ja, oj vad jag syr; nästan varje dag  Jag började när min äldste var liten bebis och blev helt fast. Mest syr jag barnkläder, men jag försöker utveckla mig inom även vuxensömnad.

Jag försöker göra en blogg som passar både de som vill köpa saker och de som vill bli bättre på att sy. Och om ni tycker att jag gör något på ett annorlunda sätt än vad ni gör, snälla berätta det för mig – för jag vill lära mig MER!

När jag inte syr jobbar jag som gymnasielärare på Sveriges häftigaste gymnasieskola.

Kontakt:
Alice Engbom
alice.engbom (a) gmail.com
0739-137153

När vi kommit överens om plagg och utförande skickar jag en faktura till Dig. När den är betald syr och skickas varan. Jag skickar alltså inte försändelsen innan betalningen kommit fram. 

Godkänd för F-skatt

 • Om inte annat angivits så står köparen för portokostnader
 • Om en vara tillverkas speciellt efter dina önskemål gäller inte ångerrätten

Tänk även på att enligt distansavtalslagen:
11 § Ångerrätt gäller inte för avtal som
3. avser en vara som har tillverkats enligt konsumentens anvisningar eller som annars har fått en tydlig personlig prägel,

Annons

9 kommentarer på “Om BraLLan -köpvillkor

 1. Du inspirerar verkligen! Och mycket av det jag syr har jag ”lärt”mig av dig! Jag började sy strax efter att min son föddes i juni och är även jag heeelt fast! Tack snälla för att du delar med dig!

 2. Hej. Jag är ute efter en Leo mössa till min dotter och hitta din jätte fina med rosett på 🙂 sur du fortfarande, kan man få beställa?

  Mvh Ronja

 3. Vilken fantastiskt inspirerande blogg du har! Älskar din stil på det du syr och skapat!

  Har precis börjat sy nu när jag blev sjukskriven tidigt i min graviditet och wow, en helt ny värld öppnade sig 😉
  Kan inte få nog av tyger, mönster, idéer och bloggar som din för inspiration och utveckling!

  Hoppas det är ok om jag länkar din blogg från min 🙂

  Ha en fin dag!
  // Johanna

  • Åh tack så hemskt mycket! Självklart är det OK att du bloggar. Det blir jag bara extra glad för. Var inne på din blogg och är imponerad över hur mycket du hunnit lära dig på kort tid. Ha det så fint!

 4. Din blogg är fantastisk. Jag vill tacka dig för all inspiration och för att du lärt mig att sy och att älska det 🙂 Hoppas att jag en vacker dag blir lika duktig som du!
  /Carina

  • Jag blev så OERHÖRT glad av din kommentar! Du anar inte vad den gjorde skillnad på en ganska jobbig och stressad vecka i övrigt. Tusen tack för att du tog dig tid att kommentera.

   Nu har jag bara tittat som hastigast på din blogg, men jag ser mycket som jag gillar. Denna skall jag genast lägga in i min ”feedly” på mobilen. Du inspirerar mig med genom det jag sett. Tack!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s