Droppen…..

Denna bodyn var droppen som fick bägaren att rinna över. Alltså gällande att tillverka nytt mönster till omlottbodys. Den blev jättekonstig i formen och ganska urringad (ja, den är lite sned och vind också, men det beror på mig själv). Ledsen över att använda den fina ekologiska bambuinterlocken på ett sådant misslyckat plagg. Tyget är väldigt mjukt och slingrigt vilket gör att de problem som fanns med mönstret uppträdde i förhöjd kraft. Den enda utvägen var att helt enkelt göra om… så det blir bättre till nästa gång. Mönstret är en variant av Ottobre 6/2007.

Det skall bli spännande att se hur den ser ut på en riktig bebis. Jag slänger in en bild på hur trycket på tyget ser ut, för det är inte så tydligt på bilden, och det är ju så fint.


3 kommentarer på “Droppen…..

  1. Nu är jag här och kommenterar 🙂 Tyget är så fint! Och ekologiskt dessutom.. Hoppas den passar på. Har också i dagarna tänkt göra ett nytt omlottbodymönster med raglanärm, då jag tycker att det är finast..

  2. Ja, så kan det bli ibland, när man tycker att själv är bäste dräng 🙂 Då har man nått en milstolpe i sin sömnad 🙂 Hejja dig!! ÄÄÄÄÄLSKAR tyget, så fint och skönt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s