Shorts med fickor

20130713_4079bFickor är ju himla bra att ha. Så man har någonstans att stoppa viktiga saker. Dessa är sydda i randig interlock (strecken är marinblå liksom mudden). Fickorna är kantade med muddväv (3-vik). Hade jag gjort om dem hade jag nog lagt på några detaljer bak. En bakficka kanske? Men framförallt en besparing. Nu ser de nämligen lite tråkiga ut bakifrån med tanke på hur mycket som ”händer” där framme.

Interlocken köpte jag för länge sedan från Jofotex. I min första beställning av tyger när jag började sy. Jag kan tänka mig att det är just detta tyget. Mudde är från Stoff&Stil.

Apropå Stoff&Stils mudd. så är det den jag använder mest till midjemuddar. Den är stabil och gör att man inte behöver ha resår, ens i lite större storlekar. Men tydligen har de bytt fabrik och den nya mudden är mycket mjukare. Det låter ju skönt, men jag har hört flera som inte tycker att den är lika stabil.

Har ni någon erfarenhet av Stoff&Stils nya mudd än? Himla tråkigt om den inte är lika fantastisk till midjemuddar som den gamla.

20130716_4320 20130716_4325

20130716_4314

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s